Lazy Ice Cream / Gelado Preguiçoso

IMG_20170614_193317_814

 

Todo este calor dá uma certa preguiçosa, não acham?? É o que sinto no final de um dia de trabalho… muita preguiçosa e uma vontade enorme de beber litros e litros de água e gelados.

Scroll down for english version

Por isso mesmo esta semana lembrei-me de fazer um gelado super rápido, perfeito para os mais preguiçosos 😜  Para fazerem este gelado basta terem as formas de gelados como estas do IKEA  e fruta. Depois depende sempre do vosso gosto e imaginação 😉 Vou experimentar fazer mais umas experiências mas com sabores diferentes e se der certo depois partilho convosco através do meu Instagram e Facebook.

 

 

img_1_32_5415.jpg
Today’s mood

 

EN:

All this extremely hot wheather gives some laziness, don’t you think?? That’s what I feel in the end of the working day… lots of laziness and a huge desire to drink gallons of water and to eat tons of ice cream.

Because of that this week I decided to make a super fast ice cream, perfect for the lazy ones 😜 To make this Ice cream you only need to have some ice cream molds like these one from IKEA and fruit. Then it depend on what you like and on your imagination 😉 I’ll try to do some more ice cream with different flavors and if it goes well I’ll share with you on my Instagram and Facebook page.

 

 

Raspberry Lazzy Ice Cream / Gelado Preguiçoso de Framboesa (Vegan, Gluten Free,Sugar Free)

4 portions / 4 porções

INGREDIENTS:
– 100ml soy single cream (I used from Alpro)/ 100 ml de natas de soja para bater (usei da Alpro)
– 1 cup raspberries / 1 chávena de framboesas
– 50 ml oat milk / 50ml de leite de aveia

 

  • Bater as natas durante 3 minutos na velocidade máxima, até ficarem em chantilly. Adicionar o leite e as framboesas e bater tudo novamente até ficar bem misturado. Verter nas formas e levar ao congelador durante pelo menos 2 horas.
  • Whisk the cream for 3 minutes on maximum speed untill it becomes whipped cream. Add the oat milk and the raspberries and whisk again until everything is combined, Pour into the molds and place it in the freezer for at least 2 hours.

 

 

Advertisements

One thought on “Lazy Ice Cream / Gelado Preguiçoso

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s